Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ


Το νηπιαγωγείο μας για τρίτη χρονιά, στα πλαίσια περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εκπονεί , συμμετέχει στις γιορτές της ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Στόχος εκτός από τη συμμετοχή και τη μάθηση είναι και η κατάκτηση  κάποιου βραβείου.
 Μετά το τρίτο βραβείο που πήραμε στις γιορτές ανταποδοτικής ανακύκλωσης 2013, τώρα θέλουμε το πρώτο. Γι αυτό όλοι μαζί ας μαζέψουμε  αλουμίνια ,γυάλινα και πλαστικά και να τα ρίχνουμε στους ειδικούς κάδους,  στη πλατεία κουμπάκη ή στο makro  ή απλώς αν δε μπορούμε να τα πάμε στους κάδους, τα συγκεντώνουμε στο νηπιαγωγείο και εμείς θα το φροντίσουμε. 
Όσο νωρίτερα ξεκινήσουμε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε (αυτό το γνωρίζουμε από την πείρα των προηγούμενων συμμετοχών).
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. 
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΓιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές σε Δήμους όλης της χώραςΥπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου
Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» διοργανώνουν τις “Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές” σε 15 Δήμους όλης της χώρας (Αθηναίων, Πειραιά, Αγίας Παρασκευής, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Αιγάλεω, Χαλανδρίου, Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Αγ.Αναργύρων-Καματερού, Μοσχάτου-Ταύρου, Ιωαννιτών, Τρικκαίων, Ρόδου, Τήνου, Ύδρας), που αντιστοιχούν σε πληθυσμό 1.735.710 κατοίκων και διαθέτουν 1.504 σχολικές μονάδες.

Ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη της δυναμικής και της σημασίας της ανακύκλωσης, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία που βοηθά πέραν της προστασίας του περιβάλλοντος και εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Οι «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές», τελούν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και διοργανώνονται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και την «Αποστολή».

Έως 31 Μαΐου 2015, στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργούν σε Δήμους όλης της χώρας, οι μαθητές, αλλά και οι οικογένειές τους, θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, συμμετέχοντας στους “Μεγάλους Διαγωνισμούς Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές”.

Σε κάθε Δήμο, τα σχολικά τμήματα που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ τα οποία είναι:

1ο Δώρο – Έπαθλο:

Ένα tablet, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή

2ο Δώρο – Έπαθλο:

Ένα MP4 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή

3ο Δώρο – Έπαθλο:

Ένα MP3 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με την τρίτη
  μεγαλύτερη συμμετοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε Ελληνικά, όχι greeklish.