Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ
ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ


Το Νηπιαγωγείο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά μαζεύει πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό. Πέρσι  μαζέψαμε καπάκια για να το ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιλίου. 
Φέτος συνεργαζόμαστε με το Πανελλήνιο Σύλλογο  Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ".

ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Ρίχνουμε τα καπάκια στα μεγάλα μπουκάλια που  βρίσκονται έξω από το νηπιαγωγείο ή  στο μεγάλο κάδο μέσα στο νηπιαγωγείο ή απλά τα παραδίδουμε στις νηπιαγωγούς. Ας γίνουμε όλοι αρωγοί αυτής της κίνησης για ΖΩΗ.


 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ & ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΑΣ 
 ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
                                                                                                                                                                                                                                                                           


Λίγα λόγια για το Σύλλογο:ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΡ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 1658/2005                              ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 38, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΤΗΛ.:210 41 01 676, ΕΓΝΑΤΙΑ 100, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. 2310 220 845
 Α.Φ.Μ.:997379620, Δ.Ο.Υ.: Α’ ΑΘΗΝΩΝ                                              
      website:www.troxaia-atiximata.gr

             Στη συλλογή καπακιών συμμετέχουν όλοι, ιδιώτες, δημόσιοι φορείς, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, σχολεία και όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας και ευαισθητοποιούνται για τις ανάγκες των ατόμων που υποστηρίζουμε. Ο σύλλογος είναι πανελλαδικός και παραλαμβάνουμε καπάκια από όλα τα μέρη της Ελλάδας.                
            Η μεταφορά τους γίνεται δωρεάν προς εμάς με την ευγενική χορηγία πλοιοκτητριών εταιριών, με τα κτελ , με ιδιωτικές μεταφορικές εταιρίες και πολλές φορές με ιδιωτικά αυτοκίνητα των εθελοντών του συλλόγου μας.
            Ο καθένας που συλλέγει καπάκια τα μαζεύει στο χώρο του (5-10 σακούλες απορριμμάτων) και η συλλογή γίνεται με τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω και αρκετές φορές  μας εξυπηρετούν φέρνοντας τα οι ίδιοι στο χώρο μας.
             Σαν σύλλογος οι οικονομικοί πόροι μας δεν επιτρέπουν προς το παρόν να τοποθετήσουμε ειδικούς κάδους συλλογής όπου μας ζητείται γιατί θέλουμε και υπάρχει ανάγκη ό,τι χρήματα μαζεύουμε να τα διαθέτουμε στις ανάγκες των ατόμων που υποστηρίζουμε.
             Έτσι με τη βοήθεια χορηγών προσπαθούμε να αποκτήσουμε αυτούς τους ειδικούς κάδους οι οποίοι θα έχουν το λογότυπο του συλλόγου μας και ταυτόχρονα το λογότυπο του χορηγού και θα τοποθετούνται σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους(σχολεία, νοσοκομεία, υπηρεσίες και επιχειρήσεις).ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή ενημερώνει και ταυτόχρονα καλεί τους φίλους σε μία ιδιαίτερη συμμετοχή όσον αφορά τη δράση μας με τα καπάκια.
Τα καπάκια συγκεντρώνονται από όλα τα μέρη της Ελλάδας και μεταφέρονται από μεταφορικές εταιρίες, οι οποίες αφιλοκερδώς μας στηρίζουν στη δράση αυτή, σε χώρο αποθήκευσης που μας έχει παραχωρηθεί. Στήνεται μια μεγάλη αλυσίδα εθελοντικής προσφοράς και συνεργασίας για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Ο όγκος των καπακιών πια ξεπερνάει τις δυνατότητες μας και ζητούμε ανθρώπους, μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, φοιτητές, καθηγητές και όποιον μπορεί και διατίθεται να βοηθήσει την ημέρα της ανακύκλωσης, η οποία θα ανακοινώνεται μέρες πριν. Πιο συγκεκριμένα ζητούμε εθελοντές για να φορτωθεί από όλους μας ο όγκος των καπακιών στο φορτηγό.
Για αυτή τη δράση θα δίνεται σε όποιον συμμετέχει και το επιθυμεί βεβαίωση συμμετοχής, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο βιογραφικό σαν εθελοντική εργασία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε για αυτή τη δράση είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail, είτε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.
Ό,τι μοιράζεται γίνεται πιο ελαφρύ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε Ελληνικά, όχι greeklish.