Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ


"ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ"

   Η Διεύθυνση Πολιτισμού με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων λειτουργίας του Εργαστηρίου Παιδικής  Εικαστικής Τέχνης, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα:
 "Ονειρεύομαι και ζωγραφίζω την πόλη μου". Τα παιδιά καλούνται να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν έργα με με πρωταγωνιστή το περίγραμμα της πόλης μας (βλ. συν.), η οποία μεταμορφώνεται σε πρόσωπα, ζώα,  πουλιά κ.α.
        Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της πόλης μας ηλικίας από 5-15 ετών.
  • Τα έργα που θα υποβληθούν δεν πρέπει να ξεπερνούν τη διάσταση (Α3) 42Χ30εκ.
  • Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε υλικό ή τεχνική, όπως:μολύβι,γραφίτη, ξυλομπογιές;, τέμπερες, παστέλ, νερομπογιές, ακρυλικά κ.λ.π. ή ακόμη να είναι και τρισδιάστατα (γλυπτά). 
  • Στο πίσω μέρος του έργου να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, η ηλικία του καθώς και τα πλήρη στοιχεία του γονέα ή του σχολείου (διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, mail).
     Όλα τα έγα θα εκτεθύν κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Εργαστηρίου Παιδικής  Εικαστικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί  στον Πολιτιστικό Χώρο "Μάνος Λοϊζος", από 8 μέχρι 13 Ιουνίου 2017 και θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.
     Θα απονεμηθούν 3 βραβεία για κάθε ηλικιακή ομάδα (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο), τα οποία θα επιλέξουν εικαστικοί της Διεύθυνσης Πολιτισμού. Ένα από τα βραβευμένα έργα θα γίνει η αφίσα της έκθεσης.
      Λήξη της προθεσμίας υποβολής των έργων είναι από 5 έως 7 Απριλίου στο χώρο της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αχιλλέως 15 Νίκαια. Εναλλακτικά τα έργα μπορούν να συγκεντρωθούν στα σχολεία και η Διεύθυνση Πολιτισμού θα φροντίσει για τη συλλογή τους,μετά από δική σς ειδοποίηση. 
    Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση


                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Το 14ο Νηπιαγωγείο Νίκαιας αποφάσισε να συμμετέχει στο Διαγωνισμό.
 Όποια νήπια επιθυμούν, θα ονειρευτούν και θα ζωγραφίσουν τη πόλη τους. 
Θα μοιραστεί στα νήπια από τις Νηπιαγωγούς το περίγραμμα της πόλης,  θα δοθούν οδηγίες και τα νήπια θα τη  ζωγραφίσουν μόνα τους
Τα έργα με την έκριση των γονέων θα παραδοθούν  από τις νηπιαγωγούς  στη Δ/νση Πολιτισμού.
Ένα μικρό δείγμα από τη δουλειά των νηπίων.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε Ελληνικά, όχι greeklish.