Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

                 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Στολίσαμε το νηπιαγωγείο μας σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων, στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και καραβάκι μας ακούγοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.









Διαβάσαμε το παραμύθι "η Μάγισσα Φρικαντέλα, μια μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα και τελικά με την αγάπη και τη επιμονή των παιδιών έγινε καλή. Αρχίσαμε να μαθαίνουμε τα κάλαντα. Αποφασίσαμε να στολίσουμε το σπίτι της μάγισσας χριστουγεννιάτικο, βγάζοντας τις αράχνες, τις νυχτερίδες και τα φαντασματάκια και να το γεμίσουμε με χριστουγεννιάτικα στολίδια.



Σήμερα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους γονείς ,για να δημιουργήσουν παρέα με τα παιδιά τους χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
Τα υλικά είναι έτοιμα. Εμπρός να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Μη ξεχάσετε τη χρυσόσκονη. Σκορπίστε την παντού για να λάμψουν όλα, να νιώσουμε την αγάπη, τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων!































Επειδή όλοι περάσαμε καλά δώσαμε το επόμενο ραντεβού για κατασκευές τις Απόκριες!!!!!

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Φτιάξαμε το ημερολόγιο της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα. 25 αρκουδάκια περιμένουν. Κάθε μέρα ένα παιδί βγάζει ένα αρκουδάκι και γίνεται ο Άγιος Βασίλης της ημέρας κερδίζοντας το μπενταγιόν του  Άγιου Βασίλη.!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε Ελληνικά, όχι greeklish.